Husele de canapea si fotolii pot schimba rapid si usor aspectul interiorului. Camera de zi este mobilata intr-un mod mai modern si vechea ta canapea nu se mai potriveste cu ea? Sau ai dori sa reproiectezi complet camera intr-un stil de casa de la tara? Iata ce huse canapele si fotolii se potrivesc stilului tau de viata.

Stil de casa la la tara

In stilul de locuit al casei de la tara, culorile pot fi atat subtile, cat si atragatoare. Husele de canapea si fotolii in culori naturale, precum maro sau ocru se potrivesc bine cu stilul de la tara. Le poti gasi si in alte diferite nuante, precum verde sau rosu.

Un rosu visiniu cald, de exemplu, se potriveste bine cu un covor deschis, de culoare crem. Pe langa culorile naturale, exista si modele de huse canapele ieftine si grozave, in carouri sau dungi in stilul casei de la tara.

Stil modern

Husa de canapea in culori clare, cum ar fi alb sau negru, se potriveste intr-o camera de zi cu mobilier modern. Variantele in antracit sau diferite nuante de gri, sunt potrivite pentru case in care exista animale de companie si copii, pentru ca aceste nuante, creaza un aspect curat si redus. Partea buna este ca petele si parul de animale sunt mai putin vizibile pe huse.

Stil scandinav

In stilul scandinav, exista in principal culori deschise, delicate, care sunt foarte rezervate. Culorile pastelate, precum albastru si trandafiriu, sunt potrivite pentru canapele si fotolii amplasate intr-un interior in stilul scandinav. Tonurile de gri deschis, alb crem sau verde menta subliniaza si stilul de mobilier nordic. Combina canapelele si fotoliile cu modele grafice zimtate sau cu un design ondulat.

Imbunatateste aspectul casei cu huse canapele si fotolii

Husele de canapele si fotolii imbunatatesc aspectul interiorului din punct de vedere optic. Cu un efort mic, creezi un efect mare. Husele pentru canapele ieftine sunt potrivite, deoarece protejeaza mobilierul de uzura si murdarie. Le poti folosi si pentru a da un nou aspect fotoliilor tale.

Vezi marimea si alege variante pentru canapele cu 2 sau 3 locuri precum si pentru fotolii. Acorda atentie masuratorilor si compara-le cu dimensiunile huselor.

Husele cu elastan se adapteaza bine formelor. Exista benzi de spuma care pot fi presate in imbinarile tapiteriei, astfel incat aceasta sa stea intinsa, fara cute. Husele de canapea in culori naturale sau cu model in carouri, se potrivesc bine cu stilul country house, culorile clare precum alb, negru sau tesaturi pestrite par moderne, iar culorile pastelate sunt potrivite pentru stilul scandinav.

Indiferent daca este fotoliu sau canapea, vei gasi huse pentru canapele si fotolii intr-o mare varietate de culori si modele. Acestea protejeaza bine impotriva uzurii. In timp, pe canapea si fotolii apar pete inestetice, culoarea se demodeaza, zonele frecvent utilizate sunt uzate sau poate ca vrei o schimbare a mobilierului tau tapitat.

Cu huse canapele ieftine si huse fotolii iti poti proteja mobilierul de daune si ii poti da un aspect cu totul nou. Lasa-ti mobilierul sa straluceasca intr-o lumina noua, cu huse canapele si fotolii ieftine.